Bij ons kunt u rekenen op innovatieve oplossingen en een persoonlijke service.


Wie wij zijn
PROCAD GmbH & Co. KG ontwikkelt softwareplatforms op het gebied van Product- and Document Lifecycle Management voor de digitalisering van het middenbedrijf. De onderneming uit het Duitse Karlsruhe is vanaf 1985 actief en heeft 130 medewerkers. Al meer dan 600 technische bedrijven vertrouwen op PROCAD-producten voor PDM, PLM en DMS.


Wat wij doen
De oplossingen van PROCAD ondersteunen de digitalisering van processen voor productontwikkeling en productbeheer in technische bedrijven. De missie van PROCAD is het realiseren van effectieve digitaliseringsstrategieën met de configureerbare producten PRO.FILE, PRO.CEED en PROOM en met behulp van een voor de middenstand geschikte implementatiemethode.


Wie wij ondersteunen
PROCAD ondersteunt de wetenschap en voert een maatschappelijk verantwoord ondernemingsbeleid. Wij bevorderen innovatieve researchprojecten, stellen onze software gratis ter beschikking aan universiteiten en vertellen op conferenties en bijeenkomsten graag iets over onze producten.

Opgericht in 1985

Al meer dan 30 jaar optimaliseert PROCAD met veel overgave en enthousiasme processen en workflows.

600 klanten

Meer dan 600 bedrijven ervaren dagelijks de voordelen van onze oplossingen.

10 locaties

Wij hebben vijf bedrijfslocaties in Duitsland en zijn daarnaast internationaal vertegenwoordigd in de Verenigde Staten, de Benelux, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

130 medewerkers

Onze 130 medewerkers hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: effectieve oplossingen ontwikkelen en een persoonlijke service verlenen.

PROCAD internationaal
Onze internationale en Duitse kantoren en onze PRO.FILE Competence Centers.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Karlsruhe. Daarnaast beschikken we in Duitsland over vier nevenvestigingen. Internationaal zijn we met eigen kantoren vertegenwoordigd in de Verenigde Staten en Zwitserland en hebben we PRO.FILE Competence Centers in de Benelux, Italië en Oostenrijk.

PRO.FILE Competence Centers


PROCAD Bedrijfslocaties


 

Uw succes is onze missie
Al meer dan 600 klanten gebruiken PRO.FILE voor hun product- en lifecyclemanagement.